Política de privadesa

Amb motiu dels canvis en la nova normativa sobre protecció de dades, cal que t’informem del tractament que en fem de les mateixes.

Et demanem que llegeixis detingudament aquesta informació bàsica:

Qui és responsable del tractament de les teves dades?

L’Associació d’alumnes i antics alumnes de l’EOI del Vallès oriental, amb NIF: G65764136 i amb domicili social al c/ Veneçuela 86. 08402 Granollers.

Amb quina finalitat recopilem les teves dades?

Per poder prestar-te els tipus de serveis objecte de l’Associació que hem relacionat i poder enviar-te informació sobre les nostres activitats, enquestes per conèixer la teva opinió o invitacions a actes, sempre propis.

A quins destinataris es comunicaran les teves dades?

NO cedirem les teves dades a tercers en cap cas.

Quins són els teus drets?

Pots exercir els drets reconeguts en el Reglament General de Protecció de Dades, i en particular, els drets de portabilitat, accés, rectificació, supressió i limitació al tractament.

Aquests drets poden exercir-se mitjançant sol·licitud escrita i signada, acompanyada de fotocòpia de DNI, NIE o Passaport, dirigida al Delegat de Protecció de Dades a la següent adreça: Associació d’alumnes i antics alumnes de l’EOI del Vallès oriental. c/ Veneçuela 86. 08402 Granollers. També pots remetre dita informació o plantejar-nos qualsevol dubte o el teu desig de donar-te de baixa, per correu electrònic a la direcció:

info.associacio@eoivallesoriental.net

Actualitzat a juliol de 2018