Fes-te soci/a

Només poden ser membres de l’associació els alumnes que estiguin matriculats a l’Escola Oficial d’Idiomes del Vallès Oriental i els ex-alumnes que hagin estat matriculats en el centre els darrers anys.

Si actualment estàs matriculat a l’EOI, no has de pagar res. Únicament has d’autoritzar a l’escola a transferir a l’AAAiAEOIVO la quantitat de 15€ dels 30€ que ja vas pagar en el procés de matriculació.

Si actualment no estàs matriculat en l’EOI del Vallès Oriental, però has estudiat en aquesta escola durant algun dels darrers cursos escolars i vols fer-te soci/a la quota que has de pagar és també de 15€.AlumneEx-alumne
Sol·licito i autoritzo a l'EOI del VO a ingressar en el compte de l'Associació d'Alumnes de la mateixa escola la quantitat de 15 euros dels 30 abonats per mi a l'escola durant el procès de matrículació en concepte de quota de material. Amb aquesta aportació que correspon a la quota d'alta de soci, passo a formar part de ple dret de l'Associació d'Alumnes de l'EOI del VO.
Pendent de cobrament en el cas dels antics alumnes, podeu fer l'ingés al compte: ES08 2100 3080 1121 0141 3556.

No

Informem que aquestes dades tan sols les conservarem durant el present curs lectiu. Alhora que s'enmarquen a dins de la nostra política de privadesa a la que ens hauríeu de donar el vostre vist-i-plau:

No

Política de privadesa